img

32Gi Endure Chews - Lime

29 kr
Smag Du skal vælge en handling herunder

På lager

Skarpe priser

Levering: 1-2 hverdage


Mængderabat priser:

Antal Pris/stk Spar
1 29,0 kr 0%
4 27,6 kr 5,0%
8 27,0 kr 7,0%
12 26,4 kr 9,0%
32Gi har produceret Endure Chews, som er en særdeles populær kilde til at opnå fuld energi i forbindelse med konkurrencer, hvor udholdenhed er i centrum. Dette betyder naturligvis også, at man kan benytte Endure Chews i et væld af forskellige sammenhænge ved mange forskellige sportsgrene.

Produktet Endure chews fra 32Gi er blandt andet lavet med det formål at erstatte et almindeligt måltid med et let og lækkert snack.

Endure chews er en praktisk løsning
Der er mange folk, der vælger at gøre brug af Endure chews af den simple årsag, at det er en praktisk løsning og en kilde til kulhydrat, der er super smart og praktisk.

Facts om chews fra 32Gi:

  • Gør at blodsukkeret holder et stabilt niveau og ikke stiger hurtigt som andre energiprodukter har tendens til.

  • Har samme varighed som ved brug af 1-2 gels.

  • Kan anvendes af voksne, børn og diabetikere.

  • En pakke chews har det samme antal kalorier og vil give en insulinrespons, som er tilsvarende med 2 små bananer, kartofler eller lignende.

  • Praktisk at have med sig rundt

  • En sund lille snackBrug af Endure Chews vil altså med andre ord kunne være medvirkende til at styrke en lang række forskellige ting, og der er dermed et hav af fordele ved at anvende produktet i forbindelse med sportsudøvelse. Dette gør sig gældende for mange forskellige mennesker.

Hvem kan få glæde af at anvende?
Der er utvivlsomt rigtig mange udøvere af sport, der vil kunne få meget stor glæde af at anvende Endure chews fra producenten, 32Gi. Uanset om man dyrker løb, cykling, triatlon eller noget helt fjerde, kan man utvivlsomt få meget stor glæde af at anvende Endure chews til at sikre sig et højt energiniveau.