Handelsbetingelser

Generelt:
isport.dk sælger KUN nye, ubrugte varer.

Alle priser på isport.dk er angivet i danske kroner inklusive dansk moms.
Der opkræves ikke ekstra betalingsgebyr ved betaling med kreditkort.

Bestilling:
Der er kun mulighed for at bestille varer igennem vores website isport.dk, og vores eneste betalingsform er med kreditkort. Vi accepterer de mest brugte kreditkort, herunder Visa, Visa Electron Dankort, Visa/Dankort og Mastercard.

Vi lægger meget vægt på sikkerhed ved betalingen, og netop derfor har vi valgt den sikre betalingsgateway, Stripe, der opbevarer data meget sikkert i forbindelse med købet. isport.dk har på intet tidspunkt mulighed for at læse dine personlige kortoplysninger, og derved kan du som kunde stole trygt på sikkerheden ved dit køb.

Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse fra os pr. e-mail, hvor der står, hvad du har købt, og pengene trækkes først fra din konto, når pakken afsendes fra isport.dk.

Fragt og levering:
Hos isport.dk har vi en fast fragtpris på 39 kr - dette gælder uanset hvor meget du køber hos os.

Leveringen sker til den adresse, som du har oplyst til os ved bestillingen - medmindre andet er angivet.

Vi sender igennem Post Danmark og leverer til alle lande.

Vi bestræber os efter at sende din ordre samme dag, som du bestiller. Hvis du bestiller inden 16:00, sender vi med sikkerhed din ordre samme dag, og det betyder, at du som udgangspunkt altid vil modtage din ordre i løbet af 1-2 hverdage. Der kan dog forekomme eksterne forsinkelser, der kan forsinke leveringen, som isport.dk ikke selv er herre over, og en sådan forsinkelse fra eksempelvis Post Danmark vil isport.dk ikke kunne stilles til ansvar for.

Hvis der forekommer meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, så vil isport.dk naturligvis fremsende dig en ny leverance uden beregning. Du bedes tage kontakt til os, hvis du en uge efter din bestilling endnu ikke har modtaget din ordre.

Det er vores målsætning altid at have alle vores forskellige produkter på lager, men i tilfælde af en udsolgt vare vil vi altid informere dig som kunde om den eventuelt forsinkede levering.

Fortrydelsesret:
isport.dk tilbyder 14 dages fortrydelsesret, og denne fortrydelsesret starter fra dagen, hvor du modtager din ordre. For at kunne anvende fortrydelsesretten er det påkrævet, at varerne leveres tilbage i samme stand og mængde, og du må desuden selv betale de omkostninger, der er forbundet med returneringen af varerne. Efter vores modtagelse af pakken vil vi hurtigst muligt tilbageføre hele købesummen til det betalingskort, som du har anvendt ved købet. Der kan dog gå op til 14 dage.

Pr. 13. Juni 2014 trådte nye EU-regler i kraft omkring fortrydelsesret og varereturnering. De nye regler betyder, at vore kunder har ret til at returnere varer, som de har brugt, såfremt disse er håndteret på samme vis, som det er tilfældet i butikken. Reglerne foreskriver, at isport.dk skal foretage en konkret vurdering af den returnerede, brugte vare og refundere et beløb svarende til den returnerede, brugte vares salgsværdi.

isport.dk vil naturligvis leve op til disse regler, men man skal som kunde være opmærksom på, at vi som udgangspunkt vil vurdere enhver brugt, returneret vares værdi til at udgøre 0 kroner, da vores forretningspolitik er, at vi kun sælger nye, ubrugte varer og at vi derfor må kassere brugte varer.

Når vi vurderer, om en vare er brugt, så vil vi kigge på, om varen stadig er i original emballage, om der er fjernet tags og labels, om varen er ridset, skrammet og ellers brugt.

Enhver returneret vare, der bærer spor af en eller flere af ovenstående vil isport.dk forbeholde sig retten til at anse som værende brugt.

Reklamationer:
Hvis du køber en vare hos isport.dk, som ved normal brug og håndtering indeholder fejl eller mangler, så kan du naturligvis også returnere denne sammen med en skriftlig beskrivelse af fejl/mangler.

Returvarer sendes til vores adresse:
isport.dk
Henriettevej 6
3660 Stenløse
Mrk: Returevare

Forbehold:
Vi forbeholder os retten til at ændre de handelsvilkår, der er opsat op for isport.dk, og af samme årsag er det derfor vigtigt, at du løbende holder dig opdateret på dette område. isport.dk tager samtidig forbehold for udsolgte varer samt trykfejl.

isport.dk er en del af VATO.